Kävelymukavuus

Kävely liian kovalla lattialla saattaa aiheuttaa jännitteitä jaloissa, selässä ja nivelissä, jotka ajan mittaan voivat johtaa hankalaan rasitusvammaan (esim. ns. penikkatauti, luupiikki). Monesti syynä on kantapäähän lattiasta kohdistuva isku. Liian pehmeät lattiat puolestaan aiheuttavat väsymystä, eikä niillä ole helppo kävellä. Sen ymmärtää paremmin, kun kävelee esim. 45 minuuttia paljain jaloin pehmeällä hiekalla. Pehmeämpi kuin laminaatti ja kovempi kuin matot, Wicandersin-korkkilattiat ovat täydellinen yhdistelmä vaimentamaan kantapäähän kohdistuvia iskuja sekä niihin liittyviä kehon jännitteitä, mutta riittävän vakaita pehmentämään askelta.

Vähentää kehon väsymystilaa

Vähemmän ristiselän kipua, oikea kävelytapa

Kantapään kivun aistiminen Lisää mukavuutta

Vähentää jalkapohjan jännekalvon painetta

Sisäilman laatu

Täyttää tiukimmat sisäilman laatustandardit, testattu yli 2000 kemikaalilla.

Ranskan VOC emissiosäädökset

Ranskan sertifikaatit luokittelevat tuotteet niiden VOC emissiopäästöjen määrän mukaan. Meidän tuotteemme ovat luokiteltu parhaaseen A+ luokkaan.

Greenguard sertifikaatti

Greenguard sertifiointi helpottaa löytämään tuotteita, joissa on matalat emissiot ja jotka parantavat sisäilman laatua. Nämä tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, turvallisia ja edistävät kestävää kehitystä maailmassa.

Tüv-Proficert

TÜV PROFiCERT on lattianpäällysteiden puolueeton laatujärjestelmä, joka tutkii lattianpäällysteiden emissioita ja laatua. Sen tulokset täyttävät seuraavien järjestelmien vaatimukset: AgBB (Saksa), Belgian VOC säädökset, Suomen M1, BREEAM, LEED v4 , RAL-UZ 120 ja Itävallan Eco Label (Guideline UZ 56). Lokakuussa 2017 Amorim Cork Flooringista tuli ensimmäinen lattia-alan yhtiö, joka saavutti TÜV sertifikaatin korkeimman Premium-tason.

Environmental Product Declaration

EPD (Environmental Product Declaration) on kolmannen osapuolen puolueeton arviointi, joka raportoi tuotteiden ympäristödataa koko niiden elinkaaren ajalta. Tuote, jolla on EPD laskelmat takaa kuluttajalle että se täyttää alan ympäristövaatimusstandardit.

Das Kork

Saksan Korkkiyhdistyksen tavoitteena on varmistaa korkkituotteiden laatu sekä valmistusprosessien optimointi ja tutkimushankkeiden tukeminen.

Valitse tuote vertailtavaksi

Valitse tuote vertailtavaksi