Ekologisuus | Wicanders

Ekologisuus

Ympäristö

Korkin sadonkorjuu ja siihen liittyvä teollisuus on ekologista ja kestävää toimintaa, koska korkkitammea ei koskaan kaadeta eikä vahingoiteta kaarnan sadonkorjuuprosessin aikana ja kaarna kasvaa uudelleen jokaisen sadonkorjuun jälkeen.

Taloudellinen kestävä kehitys

Korkkitammimetsä on merkittävänä työllistäjänä välttämätön Välimeren alueen maaseudun taloudelliselle kehitykselle. WWF arvioi, että yli 100 000 ihmistä on taloudellisesti riippuvaisia korkkiin liittyvästä liiketoiminnasta.

Sosiaalinen kestävä kehitys

Sadonkorjuu on enemmän kuin työtä se on käsityötä, joka vaatii syvää metsän ja tekniikan tuntemusta. Siksi korkkitammen leikkaaminen vaatii monta vuotta koulutusta ja sukupolvien ylittävän tiedon välittämistä. Korkin korjuu on säännöllinen ja syklinen prosessi, joka luo jatkuvaa toimintaa ja auttaa asuttamaan aavikoitumisen vaarassa olevia alueita.

9 vuotta

Korkkitammen sadonkorjuun periodi

Puita ei vahingoiteta

eikä kaadeta

100.000

Korkkiteollisuus luo suoria ja epäsuoria työpaikkoja

CO₂ retention

Jokaisessa tuotetussa korkkitonnissa korkkitammimetsässä on jopa 73 tonnia hiilidioksidia

Korkin sadonkorjuu

yksi eniten palkattuja maatalouden työpaikkoja maailmassa

200 vuotta

Keskimääräinen korkkitammen elinikä

Amorim Cork Flooring käyttää evästeitä mahdollistaakseen parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sivuston sisältöä verkkosivustollamme vieraillessasi. Klikkaamalla Lähetä-painiketta sallit verkkosivustomme evästeiden käytön tietokoneessasi ja mobiililaitteessasi.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme täällä .

Valitse tuote vertailtavaksi

Valitse tuote vertailtavaksi