Mars | Wicanders

Walk On Amazing

Korkkilattialla käveleminen tarkoittaa, että kävelet monin eri tavoin hyödyllisen ja ainutlaatuisen lattian päällä. Kävelet kestävän, lämpöä ja ääntä eristävän lattian päällä. Kävelet puhtaassa ilmassa, materiaalin päällä, joka tulee korkkitammesta sitä vahingoittamatta. Kävely korkkilattialla on kävelyä hämmästyttävän elastisen materiaalin päällä, joka on iskuja vaimentava, hypoallergeeninen ja kaiken huipuksi mallivaihtoehtoja on 17000 erilaista. Korkin päällä kävely ei tarkoita kävelyä millä tahansa lattialla.
Kapteeni Scott Kelly vietti koko astronauttiuransa aikana yhteensä 520 päivää avaruudessa, mutta hän ei koskaan päässyt kävelemään toisella planeetalla. Joten kutsuimme hänet ensimmäiseksi ihmiseksi Walk on Amazing'iin. Se on 600 neliömetrin kokoinen korkkilattialle painettu jäljitelmä Marsissa olevasta alueesta. Se on kestävä, iskuja ja ääntä vaimentava, lämpöeristetty, ilmanlaatua parantava lattiatyyppi, josta löytyy 17 000 erilaista mallia. Nyt 17.001.
Yleiskatsaus
Korkin päällä kävely ei tarkoita kävelyä millä tahansa lattialla
Scott Kelly on amerikkalainen astronautti ja neljän avaruuslennon veteraani. Hän osallistui "One Year Mission" -tehtävään, joka tarkoitti 340 peräkkäistä päivää kansainvälisellä avaruusasemalla. Se on pisin aika, jonka ihminen on asemalla viettänyt. Tavoitteena oli valmistella tulevia tehtäviä syvälle avaruuteen ja Marsiin.

Tehtävä onnistui, mutta Scott Kellyllä ei koskaan ollut mahdollisuutta astua Marsin pinnalle. Joten kutsuimme hänet ensimmäiseksi ihmiseksi, joka kävelee Marsissa. Miten?
Luomalla oman 17.001 Mars -kuosin.

Käyttämällä 4k Mars Rover -valokuvia, jotka yhdistettiin Marsia kiertävien satelliittien kuviin, teimme varastollamme 600m² kokoisen 1:1 jäljitelmän planeetan pinnasta.

Marsin pinta painettiin korkkilattialle. Seiniä koristavat Marsin tasangot, vuoret ja dyynit, mikä loi vieläkin realistisemman tunnelman. Sitten kutsuimme Scott Kellyn olemaan ensimmäinen mies, joka on koskaan kävellyt tällä upealla lattialla.

Nyt sinullakin on sama mahdollisuus - Walk on Amazing.
Lisää kampanjasta
180º Mars
Hyödyt
Lattiasimulaattori

Tekninen ratkaisu

Tekninen ratkaisu
Lähetä viesti
Amorim Cork Flooring S.A. on sitoutunut suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Käytämme henkilötietojasi ainoastaan meiltä pyytämiesi tietojen, tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen. Haluaisimme ajoittain ottaa sinuun yhteyttä tuotteisiimme ja palveluihimme sekä muihin sinua mahdollisesti kiinnostaviin teemoihin liittyen. Mikäli annat suostumuksesi yhteydenotollemme, niin valitse alla oleva. Klikkaamalla Lähetä, annat Amorim Cork Flooring S.A.:lle luvan kerätä ja käsitellä antamiasi henkilötietoja pyydetyn sisällön välittämiseksi. Suostun vastaanottamaan viestejä Amorim Cork Flooring S.A.:lta. Sinulla on soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti koska tahansa oikeus perua suostumuksesi. Lisätietoja suostumuksen perumisesta ja siitä miten olemme sitoutuneet suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi löydät tutustumalla tietosuojakäytäntöömme.

Valitse tuote vertailtavaksi

Valitse tuote vertailtavaksi