Korkkilattian edut | Wicanders

stone

Meidän tekemä. Sinua varten.

Tunne kävelyn mukavuus ja lattian lämpö, myös paljaalle jalalle. Wicanders Stone tarjoaa uniikkeja kivikuoseja sekä vertaansa vailla olevaa mukavuutta, mikä luo tilasta lämminhenkisen vuoden ympäri.

Tuotteet Sarja

Korkin edut

Mukavuus

Hiljaisuus

Korkki on erittäin tehokas luonnollinen äänenvaimennin, koska sen solut toimivat akustisena eristeenä. Verrattaessa kävelyn ääntä korkki- ja laminaattilattioilla, testit vahvistavat korkkilattioiden poikkeuksellisen hyvän kyvyn vaimentaa kävelyn ääntä eli kopinaa jopa 53%.

Luonnollinen lämmöneristys

Korkin luonnolliset lämpöä eristävät ominaisuudet tekevät Wicandersin lattiat erittäin energiatehokkaiksi ja tekevät siitä miellyttävän kävellä myös paljain jaloin. 

Terveys

Kävelyn mukavuus

Korkki vaimentaa iskuja ja tuntuu miellyttävältä koskettaa, siksi se lisää kehon tasapainoa ja hyvinvointia. Materiaalin luonnollinen joustavuus antaa askeleelle pehmeyttä ja mukavuutta lievittäen kehomme kohdistuvia iskuja ja vähentäen samalla jännitteitä.

Sisäilman laatu

Wicanders-lattiat on testattu yli 2000 potentiaalisella kemikaalilla ja ne täyttävät tiukimmatkin sisäilman laatustandardit.

Kestävyys

Iskunkestävyys

Korkin joustavuus ja kokoonpuristuvuuskyky tekevät siitä hyvin puristuspainetta sietävän. Puristettuna se ei menetä joustavuuttaan, vaan palautuu alkuperäiseen muotoon.

Suunniteltu toimimaan

Wicandersin tuotteet on suunniteltu kestämään haastavissakin olosuhteissa uskomattoman vakaana ja poikkeuksellisen hyvin.

Ekologisuus

Luonnon innoittamana Wicanders edustaa ainutlaatuista tasapainoa innovatiivisten tuotteiden valmistamisen ja ympäristönsuojelun välillä.

Etsi tuote

Valitse tuote vertailtavaksi

Valitse tuote vertailtavaksi