Korkkilattian edut | Wicanders

cork

Ratkaisumme jalkojasi varten

Luonnolliset ja yksilölliset korkkikuosimme sopivat niin kotiin kuin toimistoon. Jokainen lankku on ainutlaatuisessa sopusoinnussa luonnon kanssa. Wicandersin korkkilattia on ihanteellinen valinta harmonisen tunnelman luomiseksi, siinä yhdistyvät korkin voittamaton mukavuus ja erinomainen kestävyys.

Tuotteet Sarja

Korkin edut

Mukavuus

Hiljaisuus

Korkki on erittäin tehokas luonnollinen äänenvaimennin, koska sen solut toimivat akustisena eristeenä. Verrattaessa kävelyn ääntä korkki- ja laminaattilattioilla, testit vahvistavat korkkilattioiden poikkeuksellisen hyvän kyvyn vaimentaa kävelyn ääntä eli kopinaa jopa 53%.

Luonnollinen lämmöneristys

Korkin luonnolliset lämpöä eristävät ominaisuudet tekevät Wicandersin lattiat erittäin energiatehokkaiksi ja tekevät siitä miellyttävän kävellä myös paljain jaloin. 

Terveys

Kävelyn mukavuus

Korkki vaimentaa iskuja ja tuntuu miellyttävältä koskettaa, siksi se lisää kehon tasapainoa ja hyvinvointia. Materiaalin luonnollinen joustavuus antaa askeleelle pehmeyttä ja mukavuutta lievittäen kehomme kohdistuvia iskuja ja vähentäen samalla jännitteitä.

Sisäilman laatu

Wicanders-lattiat on testattu yli 2000 potentiaalisella kemikaalilla ja ne täyttävät tiukimmatkin sisäilman laatustandardit.

Kestävyys

Iskunkestävyys

Korkin joustavuus ja kokoonpuristuvuuskyky tekevät siitä hyvin puristuspainetta sietävän. Puristettuna se ei menetä joustavuuttaan, vaan palautuu alkuperäiseen muotoon.

Suunniteltu toimimaan

Wicandersin tuotteet on suunniteltu kestämään haastavissakin olosuhteissa uskomattoman vakaana ja poikkeuksellisen hyvin.

Ekologisuus

Luonnon innoittamana Wicanders edustaa ainutlaatuista tasapainoa innovatiivisten tuotteiden valmistamisen ja ympäristönsuojelun välillä.

Etsi tuote

Amorim Cork Flooring käyttää evästeitä mahdollistaakseen parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sivuston sisältöä verkkosivustollamme vieraillessasi. Klikkaamalla Lähetä-painiketta sallit verkkosivustomme evästeiden käytön tietokoneessasi ja mobiililaitteessasi.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme täällä .

Valitse tuote vertailtavaksi

Valitse tuote vertailtavaksi