dekwall - Seinäkorkit | Wicanders

dekwall

Hyvinvointia jokaiseen huoneeseen

Wicandersin dekwall seinäkorkki on loistava vaihtoehto, kun etsit luonnonkaunista ja ilmeikkään hienostunutta tunnelmaa. Paksumpi puristekorkkikerros vaimentaa ääntä ja tuo tilaan lämpöä. Seinäkorkeissa pinnoitteena on joko vaha tai vesiperusteinen lakka, mikä tekee niistä helppohoitoisia.

Tuotteet

Korkin edut

Mukavuus

Korkki on erittäin tehokas luonnollinen äänenvaimennin, koska sen solut toimivat akustisena eristeenä. Sen luonnolliset lämmöneristysominaisuudet tekevät korkkituotteista myös erittäin energiatehokkaita ja ne auttavat ylläpitämään vuoden ympäri optimaalista lämpötilaa, mikä lisää yleistä mukavuutta.

Terveys

Wicandersin Dekwall tuotteet edistävät puhtaampaa sisäilmaa. Ne täyttävät globaalit sisäilman laatusertifikaattien vaatimukset, kuten mm. Ranskan VOC-päästöille asettamat määräykset.

Kestävyys

Wicandersin tuotteet on suunniteltu kestämään vakaana ja poikkeuksellisen hyvin haastavissakin olosuhteissa.

Ekologisuus

Luonnon innoittamana Wicanders edustaa ainutlaatuista tasapainoa innovatiivisten tuotteiden ja ympäristön suojelemisen välillä.

Etsi tuote

Amorim Cork Flooring käyttää evästeitä mahdollistaakseen parhaan käyttökokemuksen ja kohdentamaan sivuston sisältöä verkkosivustollamme vieraillessasi. Klikkaamalla Lähetä-painiketta sallit verkkosivustomme evästeiden käytön tietokoneessasi ja mobiililaitteessasi.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme täällä .

Valitse tuote vertailtavaksi

Valitse tuote vertailtavaksi